Iedere woensdag en zondag
11:00 - 13:00 uur bij
ROS-Kabelkrant,
ZIGGO kanaal 43 en
maandag van 19:00 - 21:00 uur bij HTR - ZIGGO Kanaal (1)917
en natuurlijk 24 uur per dag via onze website.

Nieuwe CD's

Wilt u hier uw CD of DVD geplaatst hebben, stuur de CD of DVD op naar het onderstaand adres:

'n Lutske Brabants
Zandveldstraat 22
5223 JE  's-Hertogenbosch

De plaatsing is gratis en de CD/DVD blijft minimaal drie jaar na uitgave op deze site vermeld.
Wij vermelden alleen CD's die een link hebben met het Brabants dialect.
Vermeld bij de CD, het bestelnummer en telefoonnummer, adres, e-mailadres e.d. waar de CD te bestellen is en eventueel de lokatie waar en de datum waarop de CD gepresenteerd is.

Aanstekelijk 200  

Zaterdag 21 oktober 2020 is de derde album "Aanstekelijk", online i.v.m. corona, gepresenteerd door de Brabantse cabaretgroep "De Kachel Aon" uit Helvoirt. Het album staat op USB-stick en is een selectie van 20 nieuwe vrolijke en komische liedjes van de afgelopen 14 jaar. De opnames zijn gemaakt in de studio's van Hennie Korsten en eMPee recordings Helvoirt. Mede dankzij 5 gastmuzikanten is het een zeer afwisselende album geworden.
Je kunt het album kopen bij: Wijnwinkel Helvoirt of Electro van Hattum, beide gevestigd in de Lindelaan in Helvoirt. We kunnen het album ook via de post versturen.  

STEMRA:  DKA20203
Informatie: www.dekachelaon.nl of www.facebook.com/dekachelaon

Brabomundo 200  

De albumpresentatie was 30 november 2019 bij Paradox in Tilburg.
Opgenomen in Studio Silvester door Erik Spanjers, mastering Silvia Vermeulen. Met muzikale bijdragen van o.a. Izak Boom, Steph Byrne, Marcel van Cuijk, Robert Driessen, Harry Hendriks, Roelof Klijn, Roel Spanjers, Roeland Uijtdewilligen, en Erik Verhoef.

  

BIBS2502

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VanLijssel3 200  

Zondag 27 oktober 2019 is de derde CD "Van Leissel 3" van Gerard van Kol gepresenteerd in buurthuis de Kastanje iun Liessel.
Gerard werd begeleid door een live band. De complete CD is ten gehore gebracht. Ook muziekvereniging Tune en zanggroep Chanterelle hebben hun medewerking verleend. Verder was er nog een gastoptreden van de Liesselse zangeres Janne Seuren..

  

TRS190209

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijd Vlieht Taaftere 200  

Zondag 17 februari 2019 is de tweede CD "Tijd Vliegt" van de viermans folk formatie Taaftere in Hortus in Nijmegen gepresenteerd. 
Met deze opvolger van "Duuzend stappe" levert Taaftere een cd af met zestien heerlijke liedjes over eenvoudige onderwerpen, verpakt in prettige melodieën. De liedjes nodigen uit om mee te zingen, ontroeren soms, maar laten steeds een eigen geluid horen.
De vier leden van Taaftere hebben een ruime achtergrond in de muziek via pop, funk, blues, jazz, folk, bluegrass, cajun, zydeco en texmex en beschikken over nationale en internationale podiumervaring.

SIL394
Informatie: https://www.facebook.com/Taafteremuziek/

© 2011 - 2021 'n Lutske Brabants - woensdag 27 januari 2021 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard