Iedere zondag en woensdag
van 11:00 - 13:00 uur bij
ROS-Radio/ROS-TV-krant,
ZIGGO kan. 43 en Trinet kan. 532
Iedere zondag van 13:00 - 15:00 uur
en dinsdag van 12:00 - 14:00 uur bij
Lokaal 7, FM 107.4 en Lokaal7-app
en maandag en vrijdag van 18:00 - 20:00 uur bij Streektaalradio.nl
en natuurlijk 24 uur per dag
via onze website.

Nieuwe CD's

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Wilt u hier uw CD of DVD geplaatst hebben, stuur de CD of DVD op naar het onderstaand adres:

'n Lutske Brabants
Zandveldstraat 22
5223 JE  's-Hertogenbosch

De plaatsing is gratis en de CD/DVD blijft minimaal drie jaar na uitgave op deze site vermeld.
Wij vermelden alleen CD's die een link hebben met het Brabants dialect.
Vermeld bij de CD, het bestelnummer en telefoonnummer, adres, e-mailadres e.d. waar de CD te bestellen is en eventueel de lokatie waar en de datum waarop de CD gepresenteerd is.

't Is aalt wel iets  

Single ‘Van hier' is een samenwerking tussen Hein Augustijn, Hans Keuper, Gerard van Maasakkers, Leon Moorman en Jelske Wilmer. Artiesten uit verschillende delen van Nederland (de Achterhoek, Drenthe, Limburg en Noord-Brabant) met verschillende muzikale achtergronden. Een divers gezelschap, kortom, van zowel gerenommeerde artiesten als relatieve nieuwkomers, die één ding met  elkaar delen: een liefde voor de eigen taal en streek. Ze zijn allemaal 'van hier'.  

Informatie: https://www.heinaugustijn.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

't Is aalt wel iets  

De vijfde CD van de Waizennutmar uit Beek en Donk. Uitgebracht omdat het al 55 jaar geleden is dat ze begonnen met muziek te maken.

De opnames zijn gemaakt in hun eigen studio. Het een zeer afwisselende album geworden.
  

STEMRA:  10648013
Informatie: www.waizennutmar.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanstekelijk 200  

Zaterdag 21 oktober 2020 is de derde album "Aanstekelijk", online i.v.m. corona, gepresenteerd door de Brabantse cabaretgroep "De Kachel Aon" uit Helvoirt. Het album staat op USB-stick en is een selectie van 20 nieuwe vrolijke en komische liedjes van de afgelopen 14 jaar. De opnames zijn gemaakt in de studio's van Hennie Korsten en eMPee recordings Helvoirt. Mede dankzij 5 gastmuzikanten is het een zeer afwisselende album geworden.
Je kunt het album kopen bij: Wijnwinkel Helvoirt of Electro van Hattum, beide gevestigd in de Lindelaan in Helvoirt. We kunnen het album ook via de post versturen.  

STEMRA:  DKA20203
Informatie: www.dekachelaon.nl of www.facebook.com/dekachelaon

Brabomundo 200  

De albumpresentatie was 30 november 2019 bij Paradox in Tilburg.
Opgenomen in Studio Silvester door Erik Spanjers, mastering Silvia Vermeulen. Met muzikale bijdragen van o.a. Izak Boom, Steph Byrne, Marcel van Cuijk, Robert Driessen, Harry Hendriks, Roelof Klijn, Roel Spanjers, Roeland Uijtdewilligen, en Erik Verhoef.

  

BIBS2502

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VanLijssel3 200  

Zondag 27 oktober 2019 is de derde CD "Van Leissel 3" van Gerard van Kol gepresenteerd in buurthuis de Kastanje iun Liessel.
Gerard werd begeleid door een live band. De complete CD is ten gehore gebracht. Ook muziekvereniging Tune en zanggroep Chanterelle hebben hun medewerking verleend. Verder was er nog een gastoptreden van de Liesselse zangeres Janne Seuren..

  

TRS190209

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijd Vlieht Taaftere 200  

Zondag 17 februari 2019 is de tweede CD "Tijd Vliegt" van de viermans folk formatie Taaftere in Hortus in Nijmegen gepresenteerd. 
Met deze opvolger van "Duuzend stappe" levert Taaftere een cd af met zestien heerlijke liedjes over eenvoudige onderwerpen, verpakt in prettige melodieën. De liedjes nodigen uit om mee te zingen, ontroeren soms, maar laten steeds een eigen geluid horen.
De vier leden van Taaftere hebben een ruime achtergrond in de muziek via pop, funk, blues, jazz, folk, bluegrass, cajun, zydeco en texmex en beschikken over nationale en internationale podiumervaring.

SIL394
Informatie: https://www.facebook.com/Taafteremuziek/

Natuutrlijk 2017 200  

Zaterdag 27 mei 2017 is de derde CD "Natuurlijk" van de Liempdse zanger Jan van der Heijden gepresenteerd in Den Durpsherd in Berlicum.
De andere CD's zijn: "Vur Iedereen"  uit 2001 en "Tevreje" uit 2004.

 

 

HLS630-2752017

Informatie: 06 - 41 63 94 43

Eindelukkk 200  

Zaterdag 20 mei en zondag 21 mei 2017 presenteerde de Sjeklade Mupkes hun eerste CD "Eindelukkk! Wè nouw?" in Musicasa aan de Wilhelminastaat te Rosmalen.

 

 

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook: Facebook

cd oase 250  

VERSTAPPEN komt met een nieuwe Nederlandstalige CD genaamd OASE VAN LICHT.
De release zal lopen via indieplant.nl en de datum voor release wordt binnenkort hier bekend gemaakt.

 

 

 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.verstappen-band.nl

Dalek 200  

Zaterdagavond 29 oktober 2016 vierde troubadour Noud Bongers zijn 20-jarig jubileum met de cd-presentatie van zijn 7e CD 'Dalek'. In een uitverkochte Rabozaal van de Lievekamp genoten de bezoekers van Noud en de 7-koppige begeleidingsband 'De Brabao's'.

 

 

Informatie: (0412) 48 10 62
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.noudbongers.nl

DialectMis 200  

De CD 'Brabants Dialectmis' geschreven door Henk Habraken is gezongen door Gildekoor Sint Barbara uit Dinther. Alle teksten, zelfs de traditionele vaste gezangen, zijn gezongen in het Brabants dialect. De CD is op zondag 23 oktober2016 gepresenteerd in een volle Sint Servatius kerk te Dinther. 

 

 

Informatie: (0413) 29 13 10
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.stbarbaragildedinther.nl

WaDenktRAf   De CD 'Wa denkt 'r af ?! is de vierde CD van 't Kumt Vaneiges uit Berlicum. De CD is op zaterdag 18 juni 2016 in een volle zaal van Den Durpsherd in Berlicum geresenteerd.

 

 

 

 

Informatie: (073) 503 30 13 of 06 - 10 54 99 75
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WirEfkes   De CD 'Wir efkes op de leur' is de tweede CD van Goei Volluk uit de Leur. De CD is op zondag 26 april 2015 bij molen De Lelie aan de Geerkade op de Leur gepresenteerd. Tijdens dit jubileumfeest werd de cd ‘Wir efkus op de Leur meej Goei Volluk’ omstreeks 15.00 uur als eerste aangeboden aan Burgemeester van Rijnbach-De Groot en aan dhr. F. Vrolijk. Aan deze presentatie werkten mee Toine Nooyens en Adri Hoppenbrouwers.

 

 

 

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cabelero   De derde CD "Caballero zonder filter" van Björn van der Doelen, samen met zijn begeleidingsband Allez Soldaat, is vrijdag 13 maart 2015 in Tilburg (Theater de Boemel) en maandag 23 maart in Eindhoven (Mr. Frits) gepresenteerd.
De CD is ook als LP uitgebracht.

 

 

 

Informatie: www.bastaardplaten.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CD2015kl   De CD 'Vur Mekaar' is de tweede CD van de folkbant Vandiekomsa. De CD is in 11 januari 2015 uitgebracht.
Vandiekomsa is een eigentijdse folkband, herkenbaar aan de mooie melodieën, folky nummers en de onbetwiste Brabantse Tongval.

   

 

 

www.vandiekomsa.nl
Bestellen via bol.com


Leeve   De CD 'Lééve in de brouwerij' is de nieuwe CD van de Volksdansgroep Brabants Bont uit Den Dungen. De CD is in op 30 november 2014 gepresenteerd bij Boer Goossens in Den Dungen.

 

 

 

 

Informatie: (073) 594 22 37 of (073) 594 11 74


Anneke2016   De CD 'Mijn gedachten gezongen' is de eerste CD van Anneke van Lankveld-van Dobbelsteen uit Odiliapeel. De CD is op maandag 9 juni 2014 gepresenteerd in Odiliapeel.

 

 

 

 

Informatie: (0413) 27 41 34 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


reiziger   In een goed bezet café Voorwaarts presenteerde Jan van de Velde, op 26 januari 2014, met trots zijn nieuwe CD ‘Reiziger’. De Jan van de Velde Groep met Jan van de Velde, Rien de Jongh, Tilly Verbraak en Ilona Leenaarts, als gastmuzikanten deden mee aan de CD en presentatie Steffie de Klerck en Jan Luijks.

 

 

C15017
Informatie: (0167) 50 31 04
www.janvandeveldegroep.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Maon over Vinkel   De CD 'Maon over Vinkel' is de zesde CD van Lya de Haas. De CD is in 2014 uitgebracht.
Een ode naar het plekje op aarde waar Lya geboren is.

 

 

 

AMR141SSR355306

Informatie: www.lyadehaas.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


taaftere   De CD 'Duzend stappen' is de eerste CD van de driemansformatie Taaftere. De CD is in augustus 2013 uitgebracht.
Taaftere is een driemans formatie, die tweetalig nummers brengt (Brabants en Nederlands), één-, twee- of driestemmig zingt en afwisselt met fraaie instrumentale intermezzo's. 

 

 

www.taaftere.com
Bestellen via de website of via cdbaby.com


roland verstappen_echt_verstappen   De CD 'Echt Verstappen' is de nieuwe CD van Roland Verstappen. De CD is op vrijdagavond 10 mei 2013 gepresenteerd in de Ursulinekapel te Tilburg.

 


 

Inlok 113 

Informatie: 0032 14 71 05 71
www.ronaldverstappen.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


vriendschap   De CD 'vriendschap' is de nieuwe CD van Ut Reusels Muziekske. De CD is op dinsdag 15 januari 2013 gepresenteerd tijdens de "Senioren Expo" in Veldhoven.

 

 

 

formatie: (0497) 64 26 68 of (0497) 64 15 03
www.reuselsmuziekske.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


dagdrome   De CD 'Dagdrome' is de zesde CD van Noud Bongers. De CD is op zondag 16 december gepresenteerd in het Cultureel Centrum De Hoeve in Lith. Noud werd die avond begeleid door Paul Verschuur.

 

 

AMR122-SSR 5397.6

Informatie: (0412) 48 10 62
www.noudbongers.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


zoete inval   De CD 'Zoete Inval' is een Nederlandstalige CD van Annelieke Merx. De CD is dinsdag 30 november 2012 uitgebracht.

 

 


UD2374

Informatie: (0413) 21 19 53 / 06-51815148
www.anneliekemerx.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


annelieke1kl   De CD-single 'Zoete Inval' is een Nederlandstalige CD-single van Annelieke Merx. De CD is 10 oktober 2012 uitgebracht.

 

  


UD2373

Informatie: (0413) 21 19 53
www.anneliekemerx.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


eaden2   De CD 'The Road' is tweede Engelstalige CD van EADEN. EADEN is een EURO-FOLK band rond het duo Karin Poell en Roland Verstappen. De CD is op zondag 30 september 2012 gepresenteerd in de foyer van het Jan van Bessouwhuis te Goirle.


 

CECD 42

Informatie: 0032 (0)14 71 05 71
www.eaden.eu
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
en via de CD-zaken


modder   De CD 'Met modder in mijn bloed' is eerste Brabantstalige CD van André van den Boogaart uit Tilburg. De CD is op vrijdag 1 juni 2012 gepresenteerd in de Hall of Fame te Tilburg. 

 

 

 

Informatie: 0031(0)650 24 02 28
www.andrevandenboogaart.com
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


cohda2012kl

De CD ''n Bietje Bè Buurten' is de elfde CD van Cohda uit Heeswijk-Dinther/'s-Hertogenbosch. De CD is op zondag 6 mei 2012 gepresenteerd in Zaal De Toren te Dinther. 

 


Cohda SvR201205

 

Informatie: (0413) 29 12 00
www.cohda.nl 


Ut kumt zo as ut komme moet

De CD 'Ut kumt zo as ut komme moet' is de derde CD van Un Bietje Brabants uit Aarle-Rixtel. De CD is op zondag 6 mei 2012 gepresenteerd in Café zaal De Vrienden te Aarle-Rixtel. 

 

 

 

Informatie: (0492) 38 22 57
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.unbietjebrabants.nl


Zeiszomooikl

De CD "Ze is zo Moi" is de vierde CD van Dè Vèlt Op uit Aarle-Rixtel. De CD is op zondag 8 april 2012 gepresenteerd in Multicultureel Centrum De Dreef te Aarle-Rixtel.

 


SWC 1201

 

Informatie: 06 - 10 09 86 83
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.develtopnieuw.com 


Zo als ik ben

De CD "Zo as ik ben" is de eerste CD van Hans van Gorp uit Asten. De CD is op zondag 18 maart 2012 gepresenteerd in de Brouwerij te Asten.

 

 

 

 

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.hansvangorp.nl 


Voetsporen

De CD "Voetsporen" is de achtste CD van de Volkelse MarieChristien. Op zaterdag 3 maart 2012 is de Nederlandstalige CD gepresenteerd in Theater Markant te Uden. 

 


MCV201201

 

Informatie: (0413) 27 42 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.mariechristien.nl


spiegel

De CD "Spiegel" is de vierde CD van Jeanne van der Rijt uit Volkel. De CD is op zaterdag 10 maart 2012 gepresenteerd in het Muziekhuis te Volkel.

 


VOLKEL12

 

Informatie: (0413) 27 37 05
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.jeannevanderrijt.nl


Sjaak 0001

De CD "Sjaak" is een is een initiatief van de Hoeders van de Brabant Bokaal naar het idee van Jan Smeets. Zestien liedjes staan op de nieuwe CD 'Sjaak', gezongen door diverse zangers en zangeressen. Deze liedjes met nieuwe arrangementen zijn op 3 maart 2012 uitgevoerd in De Nobelaer te Etten-Leur en 24 maart in het Cultureel Centrum Jan van Bessouw in Goirle.

 

 

 

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


De Kerst-CD "Blef nie in de kou staon..." is de nieuwe CD van Toine Nooijens en Frank Melisse uit Etten-Leur. De CD is 27 november 2011 gepresenteerd in de Beatrixzaal van Café Marktzicht te Etten-Leur.

 

 

 


Informatie: (076) 503 27 45
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


helvoirta

Het luisterboek "Helvoirt aan de Lei" is zondagmiddag 6 november 2011 gepresenteerd in ontmoetingscentrum Gastenbosch te Helvoirt.

Dit is het eerste Brabants luisterboek en bestaat uit 4 CD's.

 

 

 

 


Verkrijbaar bij: De Wijnwinkel, Achterstraat; Foto Henk Pijnenburg, Kastanjelaan en bij Electro World van Hattum, Lindelaan te Helvoirt
Info: 06 - 13 47 06 87 


vandiekomsa   De titelloze CD is de eerste CD van het Tilburgse trio Vandiekomsa. De CD is in oktober 2011 gepresenteerd in Kaffee Lambiek in Tilburg.

 

 

 

 

Informatie: (+31) (0)6 48 13 10 91
www.vandiekomsa.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De CD "Thuis" is de nieuwe CD van de groep Kwartjesvolk uit Zeeland. De CD is 7, 8 en 15 oktober 2011 gepresenteerd in de Grote zaal van Camping de Heische Tip te Zeeland. De drie avonden waren van te voren geheel uitverkocht.

 

 

 


Informatie: www.kwartjesvolk.nl
(0486) 45 30 35


Vaste Prik   De CD "Vaste Prik" is de nieuwe CD van de De Sjawi's uit Valkenswaard. De CD is 15 mei 2011 tijdens een concert gepresenteerd in de Hofnar in Valkenswaard. De opbrengst van zowel de cd als het benefietconcert is voor het bloemencorso Valkenswaard.

 

 

Informatie: www.bloemencorsovalkenswaard.nl.
Ook verkrijgbaar via de volgende verkoopadressen:
Specsavers Valkenswaard, Corridor 11
Geert Vaessen Fotografie, Passage 18 ( WC Valkenstaete)
Schotelmansstraat 22, Valkenswaard

Efkes geniete   De CD "Efkes geniete" is een nieuwe CD van de Ut Reusels Muziekske uit Reusel.
De CD is vrijdag 25 maart 2011 gepresenteerd in de Kei te Reusel.

 

 

 

 

Bestellen via:
www.reuselsmuziekske.nl of (0497) 64 15 03 of (0497) 64 26 68

Herre van Gerre   Het album "Herre van Gerre" bestaat uit 2 CD's en één DVD van Ger Coppens met heur apostelen met livvende muziek.
De CD is onlangs in besloten kring gepresenteerd in Herberg 't Mirakel te Boerdonk.

 

 

 

 

Bestellen via:
www.gercoppens.nl of (0492) 46 50 46

Van Brabantse komaf   De CD "Van Brabantse komaf" is een nieuwe CD van de groep Waizennutmar uit Beek en Donk. De CD is zondag 27 juni 2010 gepresenteerd op het Kerkplein aan de Kapelstraat te Beek en Donk.

 

 

 

 

Bestellen via:
www.waizennutmar.nl of (0492) 46 13 96

Een kribbe aan de A58   De CD "Een kribbe aan de A58" is de tweede hoorspelproductie van Erfgoed Brabant en de Stichting Tilburgse Taol. Vorig jaar werd "En de ster bleef stille staan" opgenomen, een bewerking van het toneelstuk van Felix Timmermans in het Kempisch dialect. Ook dat hoorspel is nog steeds te bestellen bij Erfgoed Brabant. De CD is zondag 28 november 2010 gepresenteerd in Café de Brouwer te Moergestel gepresenteerd.

 

 


De CD kost € 7,50 euro (ex. portokosten) en is te bestellen via:
www.erfgoedbrabant.nl of (073) 615 62 82

Umkèke mi Voeten op de Stoof 2   De CD "Umkèke mi Voeten op de Stoof 2" is de tweede CD met muzikale gedichten van Rien van der Sterren†. Broer Gré heeft de gedichten muzikaal bewerkt en op CD gezet.
De CD is zondag 28 november 2010 gepresenteerd in De Kentering in Rosmalen.

 

 

 


Bestellen via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (073) 521 63 51

Zondagskind van 80!   Bosschenaar Cor Versteeg heeft donderdagavond 25 november 2010 zijn nieuwe CD met levensliedjes "Zondagskind van 80!" gepresenteerd. De eerste CD werd in een bomvolle Jeroen Bosch Zaal van Hotel Central door Versteeg overhandigd aan burgemeester Ton Rombouts. De opbrengst van de CD komt ten goede aan de kapel van het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis.

 

 


Bestellen via:
Diverse CD-winkels in 's-Hertogenbosch

Vier seizoenen   De CD "Vier seizoenen" is de eerste, gedeeltelijk in dialect, CD van de groep Taksie uit Casteren/Reusel.
De CD is vrijdagavond 29 oktober 2010 gepresenteerd in De Kei te Reusel.

 

 

 


Bestellen via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (0497) 68 15 35

Ode aan de Ploegadoers   De CD "Ode aan de Ploegadoers" is de eerste CD van de DesDeKunst. Alle leden van DesDeKunst hebben allen een familieband met Piet en Martien Grilis, de twee overleden grondleggers van De Ploegadoers.
De CD is donderdag 14 oktober 2010 gepresenteerd in Podium Boxtel.

 

 

 

Bestellen via:
www.desdekunst.nl

Spektakels!   De CD "Spektakels!" is de tweede CD van dialectpopband "Vledder" uit Oploo.

 

 

 

 

 

Bestellen via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (0485) 38 21 02

Troast   De CD "Troast" is de tweede CD van Wil Nelemans uit Oosterhout.

 

 

 

 

 

Bestellen via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ETTENS ROEM EN LEURSE GLORIE   De derde CD van Toine Nooijens en Frank Melisse.
De CD "ETTENS ROEM EN LEURSE GLORIE" is zondag 20 juni 2010 gepresenteerd Café Marktzicht, Markt 50 te Etten-Leur.

 

 

 

 

Bestellen via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (076) 503 27 45 / 06 - 30 49 50 26

Mathilde   De CD-single "Mathilde" is een CD van JW Roy. Dit zijn nummers van de CD "JW Roy weet het zeker...".

 

 

 

 

Bestellen via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (0497) 54 00 54

Gatvermiedenhoed   De CD "Gatvermiedenhoed" is een CD van Tony Ansems. In 1964 is de Tilburger met vrouw en kinderen geëmigreerd naar Amerika en koos als verblijfplaats Wisconsin. Onlangs bracht hij deze CD uit dat een combinatie is van wat Tilburgse nummers die tot 1980 schreef en enkele nieuwe liedjes.

 

 

 

Bestellen via:
Art of Music te Gemert (0492) 36 81 90 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

D'n duvel die slaapt nooit   De CD "D'n duvel die slaapt nooit" is zaterdag 8 mei 2010 gepresenteerd in De Verlenging (PSV stadion) te Eindhoven door Björn van der Doelen en zijn band Allez Soldaat.

 

 

 

 

De CD is te koop in alle goede CD winkels of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dà gezicht   De CD "Dà gezicht" is de tweede CD van Gert van Boxtel. De CD is zondag 28 maart 2010 gepresenteerd in De Gasterij te Schaijk.

 

 

 

 

 

De CD is te bestellen via (0486) 46 27 57 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JW Roy weet het zeker...   Maandag 22 maart 2010 verscheen de Nederlandstalige CD "JW Roy weet het zeker...", waarvan alle liedjes al een paar maanden te horen zijn in de gelijknamige theatervoorstelling.

 

 

 

 

De CD is te bestellen via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (0497) 54 00 54

Die dingen gebeuren   De CD "Die dingen gebeuren" met 36 nog niet uitgebrachte nummers van Arie van Roozendaal is 21 maart 2010 postuum gepresenteerd in Den Durpsherd in Berlicum.

 

 

 

 

 

De CD is te bestellen via (073) 503 23 92 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Brabocana   De CD "Brabocana" is zondag 31 januari 2010 gepresenteerd door Roland Verstappen in het Cultureel Centrum Jan van Besouw te Goirle.

 

 

 

 

De CD is te koop in alle goede CD winkels, of via Multidisk of stuur een e-mail naar Roland Verstappen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2011 - 2024 'n Lutske Brabants - donderdag 13 juni 2024 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard