Iedere woensdag en zondag
11:00 - 13:00 uur bij
ROS-Kabelkrant,
ZIGGO kanaal 43 en
maandag van 19:00 - 21:00 uur bij HTR - ZIGGO Kanaal 917
en natuurlijk 24 uur per dag via onze website.

Boschtion-bestuurslid Hans Hendriks met de dood bedreigd

Donderdagavond 15 januari 2015 heeft een Boschtionmedewerker zeer ernstige bedreigingen geuit aan bestuurslid Hans Hendriks.

Hans zegt dat hij meerdere malen telefonisch met de dood is bedreigd. "Er werd gedreigd met het in brand steken van zijn woning." Deze bedreigingen was voor hem aanleiding om met onmiddellijke ingang te stoppen als bestuurslid. Hans heeft melding gedaan bij de politie en doet zeer binnenkort aangifte.

g 5958HansHendriksboschtion2012klHendriks had als bestuurslid de dagelijkse leiding bij Boschtion. Hans is afkomstig van de lokale omroep Vladeracken waar Boschtion eind 2014 mee fuseerde.

Het bestuur van Boschtion is vrijdagmorgen in beraad geweest. Rond het middaguur raakte bekend dat het voltallige bestuur met Coen Free als voorzitter heeft besloten om terug te treden. Boschtion krijgt een week de tijd om een nieuw bestuur te vinden. Lukt dat niet, gaat de stekker uit de omroep. Daarmee dreigt dus een einde van de lokale omroep in de gemeente Den Bosch.

Stoppen met Boschtion wil zeggen, de uitzendlicentie teruggeven en zender op stil/zwart. Dus ook geen 'n Lutske Brabants meer op de radio.

De vrijwilligers hebben gemeend dat, ondanks het zeer treurige voorval van donderdag, dit niet mag leiden tot het omvallen van onze omroep Boschtion.

Wij van 'n Lutske Brabants betreurend dat zoiets bij Boschtion kan gebeuren. Wij staan achter de personen die bezig zijn met de gesprekken voor het nieuwe bestuur om zo onze lokale omroep te redden.

© 2011 - 2020 'n Lutske Brabants - woensdag 28 oktober 2020 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard