Iedere zondag en woensdag
van 11:00 - 13:00 uur bij
ROS-Radio/ROS-TV-krant,
ZIGGO kan. 43 en Trinet kan. 532
Iedere zondag van 13:00 - 15:00 uur
en dinsdag van 12:00 - 14:00 uur bij
Lokaal 7, FM 107.4 en Lokaal7-app
en maandag en vrijdag van 18:00 - 20:00 uur bij Streektaalradio.nl
en natuurlijk 24 uur per dag
via onze website.

Nieuw boek Koosje de Leeuw ‘EEN TE GROTE JAS’

Tweewekelijks post Koosje de Leeuw een nieuwe blog onder de titel 'Koosje schrijft', verhaal of gedichtje op onze website. Ze schrijft met een kwinkslag en enige zelfspot.

Haar onderwerpen zijn divers. Ze wordt soms geïnspireerd door een actualiteit. Met grote regelmaat geef ze een inkijkje in haar jeugd in Alphen.

Voorzijde knip 350Ze schrijft over haar boek:
In mijn boek neem ik je mee naar mijn jeugd in het land van Maas en Waal.

Na mijn geboorte wordt de boerderij van Harrie en Joke al snel voller met nog vijf jongens. Al op jonge leeftijd merk ik dat er voor mij als meisje een andere rol in het gezin is weggelegd. Als ik op dertienjarige leeftijd mijn vader verlies word ik mijn moeders rechterhand. Dat voelt als een grote verantwoordelijkheid.

In ‘Een te grote jas’ beschrijf ik aan de hand van subtiele herkenbare grappige en ontroerende anekdotes hoe ik opgroei en omga met mijn rol in het gezin. Laat je meenemen door de prachtige sfeerbeelden van het gezins- en plattelandsleven in de jaren vijftig en zestig!

Mijn boek reserveren:
Stuur een email aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belangrijk:
vermeld bij je reservering altijd je:
* volledige adres

Na ontvangst stuur ik je mijn bankgegevens.
Mijn boek kost € 17,95


© 2011 - 2024 'n Lutske Brabants - vrijdag 26 april 2024 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard