Iedere zondag en woensdag
11:00 - 13:00 uur bij
ROS-Kabelkrant,
ZIGGO kan. 43 en Trinet kan. 532
en maandag van 19:00 - 21:00 uur bij HTR - ZIGGO Kanaal (1)917
en natuurlijk 24 uur per dag via onze website.

Agenda

Donderdag 23 september 2021

Activiteit: Geen Viking MarcVdVeerdonk 250Mark van de Veerdonk
Locatie: Perron-3 te Rosmalen
Artiest(en): Mark van de Veerdonk
Aanvang: 20:30 uur
Informatie: (073) 680 98 09
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
theateraandeparade.nl

Mark van de Veerdonk komt dit seizoen met zijn nieuwe show naar de Brabanthallen! Zijn show belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Neem plaats, ontspan en maak je klaar voor een avondje ontiegelijk hard lachen.

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. We presenteren je het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Zijn motto? “Het leven is geen grap, je moet het er zal van maken. In Geen Viking doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn onstuimige optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot … wat sleept de Brabantse komiek deze keer het podium op? Van de Veerdonk verklapt zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking”.


© 2011 - 2021 'n Lutske Brabants - donderdag 23 september 2021 - Tijd: 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard